komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

З ПОДАРУНКАМИ ДО ОСОБЛИВИХ ДІТОК

16.01.2018

Вчора у Знам’янському  дитячому будинку-інтернаті побували особливі гості з м. Олександрії.   З благословення  Преосвященнішого єпископа Боголєпа  представники  храмів  святих великомучеників Анастасії і Федора та Благовіщення Пресвятої Богородиці і Варсонофія херсонського, за підтримки ГО «Серце матері» привітали  вихованців закладу з різдвяними та новорічними святами.

Детальніше про захід говорить настоятель храму святих великомучеників Анастасії та Федора Олексій Микитенко:


«У такому складі до закладу ми завітали вперше. Наші волонтери: віце-президент БФ «Майбутнє нащадків» Тетяна Коломицька, разом із донькою Дариною були аніматорами.  Представниця Олександрійської організації інвалідів Катерина Калішова подарувала діткам свою пісню-дебют «Хай у серці живе надія». Окрім того, вихованці були залучені до розважальної програми: усі разом фарбами ми намалювали велику картину та пограли у сніжки. Завдяки нашим партнерам та друзям,  делегація подарувала дітям 130 солодких подарунків, 130 імбирних пряників та 130 книжок-молитвословів.»


Через декілька тижнів доброчинці знову планують завітати до інтернатного закладу. Адже, діти конче потребують волонтерів, як зроблять їхнє дозвілля цікавим та різноманітним. По завершенню візиту працівники будинку-інтернату подарували гостям свою творчість: концертну програму до новорічних свят із щедрівками.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges