komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 Відбулися вибори президента шкільного парламенту  в закладі освіти І-ІІІ ступенів №1 ім.Т.Г.Шевченка

 

12.02.2018

 Вибори президента шкільного парламенту – це визначна подія в житті школи. Спочатку оголошується підбір кандидатів. У цьому сезоні їх було четверо: Корж Анастасія – 9-А клас, Корнієнко Анастасія – 9-А клас, Шеремет Ольга – 8 клас та Скриннік Вікторія – 7 клас. Дівчата склали свої програми дій, сформували команди, які проводили передвиборчу агітацію. А перед виборами відбулись дебати. Вражали відповіді дітей своєю дорослістю, сміливістю брати на себе відповідальність, вмінням згуртувати навколо себе однодумців. 

 І ось найвирішальніший день виборів. У них взяли участь учні 4-11 класів та педагогічний колектив, всі дуже активно взяли участь у голосуванні.

 Перемогу здобула Шеремет Ольга, яка у своїй програмі прагне в подальшому  працювати вожатою у дитячих таборах, вже має практику і досвід у цьому питанні. Ольга дуже ініціативна, має багато планів і ідей, зокрема, створити групу підтримки шкільних команд футболу, баскетболу та волейболу. Обрана президент хоче озеленити школу, подвір’я та класи, провести конкурс на кращий зелений клас. А організація «Трибуни вільних думок» за задумом Ольги допоможе висловлювати думки учнів щодо змін у школі. Втілювати всі ці наміри можливо за професійної команди, яка буде працювати на благо школи. На власному прикладі Ольга Шеремет хоче показати, що майбутнє школи, міста в руках підростаючого покоління.

На другому місці – Корж Анастасія, на третьому – Анастасія Корнієнко та Вікторія Скриннік, вони отримали однакову кількість голосів.

Шкільний парламент поповнився новими силами, які здатні втілити в життя цікаві проекти,  про це говорить директор ЗО №1 ім. Т. Шевченка Наталія Солонько: «Важливо, щоб у школі було активне дитяче самоврядування, яке б працювало на результат. Цікаво, коли діти організовують різні заходи, корисні справи, коли вони живуть життям школи. Цього року президентом школи з розривом у 30 голосів стала Ольга Шеремет. Вони обрана на 2 роки. На другому місті дев’ятикласниця Анастасія Корж, яка у подальшому очолить комісію з питань навчання.»

Оксана Войчишина

Фото ЗО №1 ім. Т. Шевченка

 

 

 

 

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges