komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Проведені профорієнтаційні заходи з підвищення обізнаності учнів у професіях

20.02.2018

Нещодавно, фахівці Знам’янського МРЦЗ провели низку профорієнтаційних заходів для учнівської молоді з метою підвищення обізнаності учнів зі світом професій та усвідомленого вибору свого професійного майбутнього. Так, представники служби зайнятості завітали до Петрівського НВК та Богданівської ЗОШ №1 і №2. Учнівська молодь не тільки отримала вичерпну інформацію про стан ринку праці, популярні професії та спеціальності, а й ознайомилася з інтернет-ресурсами, що сприяють визначенню професійної спрямованості. 

Учні старших класів жваво обговорювали нові професії, популярні серед користувачів інтернету, цікавилися умовами навчання на денній та заочній формах, їх перевагами і недоліками, а також значну увагу приділили рівням акредитації навчальних закладів, та умовами вступу до них. Окрім цього, спільно с представником служби зайнятості, молодь охоче обговорювала перспективи розвитку нових професій та спеціальностей, а також розглянула професії, які вже починають зникати.

Також, увагу дітей було акцентовано на інтернет-проекті «Моя кар’єра», за допомогою тестів  якого діти мають змогу визначитись зі своєю майбутньою професією чи спеціальністю.

Базюк Л.С. Провідний фахівець з профорієнтації Знам’янського МРЦЗ                                                                    

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges