komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

У Богданівці відбулися змагання з волейболу

20.02.2018

17 лютого у селі Богданівка відбулися змагання з волейболу серед чоловіків у залік 38-ої Знам’янської районної Спартакіади серед фізкультурно-спортивних клубів сільських рад та колективів фізкультури району. Участь взяли 5 команд, які зіграли по коловій системі.

В матчі останнього туру «Богданівка-1» – «Пантазіївка» визначався переможець змагань. Команди продемонстрували напружену непоступливу гру, в якій ініціатива переходили від однієї команди до іншої. У першій партії лідирували богданівці з рахунком 8:2, але поступилися з рахунком 23:25. У другій партії господарі вели в рахунку; потім суперник перехопив ініціативу – 15:16. Після чого богданівці вийшли вперед 21:17, але пантазіївці зуміли зрівняти рахунок – 21:21. І все ж у цій партії господарі виграли (25:22) і зрівнялися за партіями. У вирішальній партії господарі захопили ініціативу, яку втримали до завершення партії і загалом матчу – 15:9.

То ж переможцями змагань стала команда «Богданівка-1». Друге та третє місця відповідно посіли команди з Пантазіївки та Трепівки. Четвертими стали волейболісти з цибулевого, п’ятою була команда «Богданівка-2».

На церемонії закриття змагань команда-переможниця отримала Кубок та золоті нагороди; волейболісти другої та третьої команд змагань отримали відповідно срібні та бронзові нагороди. Також були відзначені кращі гравець та тренер – Євген Наводничий і Олександр Закладний (обидва з команди «Богданівка-1»).

Змагання пройшли за підтримки відділу освіти, молоді та спорту Знам’янської райдержадміністрації (начальник В. Сидоренко) та районної організації ВФСТ «Колос» (голова С. Богун).

Джерело: http://oms.zn.kr-admin.gov.ua/

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges