komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Стартував Відкритий чемпіонат Знам’янського району

18.04.2018

Відбувся перший тур Відкритого чемпіонату Знам’янського району з футболу серед аматорських команд сезону 2018 року.

У першому матчі турніру зустрічалися срібний призер минулорічного чемпіонату, дмитрівський «Колос», та дебютант змагань останніх років трепівський «Маяк». Вже на 12-ій хвилині матчу господарі мали відкривати рахунок, але їх капітан Сергій Назаренко не реалізував пенальті. Та все ж через 5 хвилин Сергій Кущов відкрив рахунок. До перерви у ворота гостей влетів ще один м’яч. У другому таймі матчу господарям вдалося довести рахунок до розгромного, забивши ще 5 м’ячів. Дубль оформив Дмитро Пастернак, який у перерві помінявся позиціями з Кушніренком — у першому таймі Олександр був польовим гравцем, а Дмитро — голкіпером, а після перерви було навпаки. Матч завершився з рахунком 7:0 на користь «Колосу». Футболістам «Маяка» не варто засмучуватися — попереду ще тривалий футбольний шлях, який дозволить набратися такого потрібного досвіду ігор рівня чемпіонату району.

«Був весняний футбол. Грати у футзал це одне, а грати у футбол — інше. Було чимало не точних передач, сумбур. Щодо гри суперника, то відзначу, що у їх складі є кілька виконавців, які виділялися індивідуальними діями. Їм потрібен, щоб зігратися та отримати досвід таких матчів», — відзначив після матчу тренер команди «Колос» Олександр Іванович Лісовий.

Богданівський «Буревісник» вдома зазнав поразки від «Хлібодару». Вже на третій хвилині матчу Олександр Зайцев на собі заробив пенальті. Ударом з «точки» рахунок відкрив Ігор Олійник. Через 10 хвилин при виконанні штрафного удару захисники богданівської команди без опіки залишили кращого бомбардира попереднього футбольного сезону Олександра Степаненка, який ударом головою зрівняв рахунок. На 25-ій хвилині матчу Сергій Грузин, перебуваючи спиною до воріт суперника, вміло переправив м’яч у сітку воріт «Буревісника». Перед перервою господарі зрівняли рахунок — Костянтин Самаіл реалізував пенальті, яке було призначено за гру рукою захисника «Хлібодару». На початку другого тайму матчу захисник і голкіпер «Буревісника» зіштовхнулися на ближній штанзі воріт і цим сповна скористався Олександр Степаненко — 3:2. Як виявилося згодом, це був останній забитий м’яч у звітній зустрічі, що приніс виїзну перемогу «Хлібодару».

Тренер «Буревісника» Олександр Довженко: «Помітно, що «Хлібодар» до цього матчу провів три спаринги. Ми не грали спарингів. Футзал — то не те. Матч розпочали добре — Зайцев відкрив рахунок. Просив хлопців уважно грати при виконанні суперником стандартних положень. Так і сталося. Три стандарти призвели до трьох пропущених м’ячів. У другому таймі матчу за рахунку 2:3 у нас були моменти, але голкіпер «Хлібодару» добре зіграв, виручивши свою команду після ударів Самаіла та Постільняка. Відзначу, що суперник грамотно зіграв по рахунку. По грі до роботи арбітра немає претензій. Прикра поразка на старті сезону».

Тренер «Хлібодару» Олег Колюка: «Видалася напружена, нервова гра. Задоволений грою команди. Результат результатом, а ми тактично зіграли грамотно. У другому таймі «Буревісник» грав у три нападники. До Зайцева та Постільняка добавився Наводничий, який вийшов на заміну. Вдалося їх закрити. Хочемо у турнірній таблиці за підсумками цього сезону посісти місце не нижче третього. По ходу сезону можемо корегувати завдання».

У селі Цибулеве матч першого туру Відкритого чемпіонату Знам’янського району «Нива» — «Локомотив» завершився внічию 2:2. Першими відзначитися вдалося футболістам «Локомотиву» — на 18-ій хвилині гол на свій рахунок записав Микита Бобров. Через 17 хвилин Ігор Паньковський зрівняв рахунок. У другому таймі матчу команди обмінялися забитими м’ячами. Підсумковий рахунок зустрічі 2:2.

Тренер «Ниви» Сергій Жуган: «Вийшла важка гра на весняному полі. «Локомотив» не погано виглядав. Наші хлопці зуміли проявити характер і уникнути поразки. Хочу також відзначити гру новачків нашої команди Максима Гедерима та Ігоря Паньковського, які підсилили гру. Всім своїм хлопцям дякую за гру, дякую, що до останньої хвилини грали. Могли і ми виграти, а могли і програти. Нічия є закономірним результатом, хоча на пару моментів у нас було більше».

«Колос» (Дмитрівка) — «Маяк» (Трепівка) — 7:0 (2:0) (Кущов, 17; Швець, 42, 56; Дьячков, 58; Пастернак, 70, 74; Назаренко С., 86)

«Колос»: Пастернак, Ткаченко, Назаренко С., Шевченко, Дергунов, Швець, Кущов, Кушніренко, Ісаєв, Сергєєв Ю. (Дьячков, 15), Волков А.

«Маяк»: Аненко, Михайлов, Кошеленко, Жушман, Літвінчук, Назаренко Д., Червоний А., Іщенко, Бейбутян, Барта, Криворіг С.

На заміни виходили: Левченко, Криворіг Б., Дубовик, Філіпов.

Не реалізований пенальті: Назаренко С., 12.

«Нива» (Цибулеве) — «Локомотив» (Знам’янка) — 2:2 (1:1) (Паньковський, 16; Жуган В., 87 — Бобров, 14; Сафронов, 77)

«Нива»: Замуренко, Русін В. (Єльник О., 67), Філінський, Жуган В., Жуган Р. (Москаленко, 67), Нагуляк, Русін Р., Білоголовий, Оганесов, Гедерим, Паньковський

«Локомотив»: Сандуленко, Безребрий, Марущук, Плачінда, Баланда, Александров, Сафронов, Бобров, Шевченко Д., Маценко, Дубровський

Попередження: Марущук, 87.

«Буревісник» (Богданівка) — «Хлібодар» (Суботці) — 2:3 (2:2) (Олійник І., 3 (пен); Самаіл, 43 (пен) — Степаненко, 13, 47; Грузін, 25)

«Буревісник»: Розумяк, Яровий, Олійник І. (Статінов, 75), Малий К. (Костін, 73), Паламарчук, Жадан (Базака, 65), Самаіл (Бандурка, 70), Галуха (Наводничий, 48), Малий В. (Шевцов, 80), Постільняк, Зайцев

«Хлібодар»: Москаленко, Семчук (Колюка, 90+2), Чеботарьов, Гударенко, Васільцов, Кравченко, Олійник В., Матвієвський, Грушевський, Грузін (Тарасенко, 85), Степаненко

Попередження: Галуха, 47 — Грушевський, 26; Чеботарьов, 43; Матвієвський, 68.

Джерело: http://zn.kr-admin.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges