komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

Спорт

Побачила світ збірка «Футбольний сезон 2017 року у Знам’янському районі»

26.12.2017

Вперше в історії спорту Знам’янського району була видана збірка «Футбольний сезон 2017 року у Знам’янському районі» за авторства Віктора Слюсаренка, головного спеціаліста відділу освіти, молоді та спорту Знам’яснької райдержадміністрації. До збірки увійшла інформація про 12 турнірів району та їх результати. Також в ній представлені враження представників різних футбольних команд-учасниць.

  • Віктор Володимирович, а як народилася ідея створення збірки?
  • Зазвичай, знайти результати минулих чемпіонатів з футболу, починаючи з 1991 року, дуже важко, найчастіше вони викладалися в газетах. Наприклад, цьогорічний Відкритий чемпіонат Знамянського району був дуже вдалий, в ньому брали участь 6 команд району і 4 команди гостей. Хотілося, щоб найяскравіші моменти чемпіонату зашилися в пам’яті учасників та шанувальників футболу якнайдовше. Саме в цьому і полягає ідея збірника. Спочатку планував розповісти лише про Відкритий чемпіонат, а потім, вирішив розповісти повністю про цьогорічний футбольний сезон. Отже, до збірника увійшли змагання, 12 турнірів з футболу, які були організовані саме нашим районом.

Збірка містить короткий опис та результати турнірів з футболу 2017 року, які викладені в хронологічному порядку: першість Знам’янського району з футзалу, кубок відкриття футбольного сезону-2017, Відкритий Чемпіонат району, кубок  району з футболу, кубок пам’яті Сергія Коржа, кубок пам’яті Сергія Шпинюка, кубок пам’яті отаманів Холодного Яру, кубок Хлібодару-2017, турнір з міні-футболу до Дня Конституції, кубок пам’яті Олександра Кудрявцева, кубок закриття футбольного сезону-2017 та турнір до Дня працівників сільського господарства. 

Після чемпіонату я провів опитування серед учасників команд, - продовжує ділитися історією створення збірника Віктор Слюсаренко, – кожному з опитаних я задав три питання: 1. Оцініть рівень Відкритого чемпіонату району 2017 року. 2. Чи виконала Ваша команда завдання, що було поставлено на нинішній сезон? 3. Назвіть кращих футболістів змагань.

Своїми враженнями поділилися: Олександр Довженко («Буревісник», с. Богданівка), Олександр Лісовий («Колос»), Тарас Барвінок («Старт»), Сергій Грінкевич («Буревісник», с. Петрове), Сергій Жуган («Нива»), Валерій Лень («Локомотив»»), Олег Колюка («Хлібодар»), Анатолій Покузей («Темп»), Володимир Терновський («Дніпро»), Юрій Язвенко («Дружба»).

Під час обласної звітно-виборчої конференції Кіровоградської обласної федерації футболу було загадано про збірку «Футбольний сезон 2017 року у Знам’янському районі», як зразок для інших районів федерації.

Віктор Слюсаренко має в планах створити збірку ще і по інших видах спорту у наступному році.

Окрему подяку Віктор Володимирович висловлює Олександру Довженку, голові районної федерації футболу та його заступнику Олександру Лісовому, за їх професійну допомогу у створення збірки.

Наталка Хандусенко

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges