komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

СЬОГОДНІ

У приміщеннях Знам’янської міської лікарні не витримується температурний режим

25.01.2021

За оперативною інформацією районних і міських управлінь та відділів Держпродспоживслужби Кіровоградщини протягом минулого тижня у 7 закладах дошкільної освіти та 3 лікувально-профілактичних закладах області було зафіксовано порушення повітряно-теплового режиму.

Зокрема, в терапевтичному та хірургічному стаціонарі Світловодської центральної районної лікарні фактична температура повітря становила +13-21ᵒС за нормативної від +20-25ᵒС; у Центрі первинної медико-санітарної допомоги м. Світловодськ зафіксована температура повітря у приміщеннях закладу +10-12ᵒС за нормативної +20ᵒС. В 6 ДНЗ м. Світловодськ (ДНЗ №№7, 12, 18, 21, 23, 25) фактична температура в групових осередках становила +15-18ᵒС за необхідних +19-23ᵒС. Причиною цього стало погіршення погодних умов та низька температура теплоносія централізованого опалення від котельні №3 СП ТОВ «Світловодськпобут».

У зв’язку з невідповідністю температури повітря в приміщеннях дошкільних навчальних закладів використовувалися електрообігрівачі, в закладах охорони здоров’я окрім використання електричних обігрівачів пацієнтам надали додаткові теплі ковдри. Про ситуацію поінформовано Світловодський міськвиконком, однак наразі відповідь щодо вжитих заходів з покращення теплопостачання зазначених об’єктів не надходила.

Невирішеним залишається питання приведення до вимог чинного законодавства параметрів мікроклімату в приміщеннях Знам’янської міської лікарні ім. А.В. Лисенка. Там у приймальному, фізіотерапевтичному, рентгенологічному, інфекційному відділеннях зафіксована температура повітря +18-19ᵒС за нормативної +20-25ᵒС.

У м.Кропивницький порушення температурного режиму зафіксовано в ДНЗ №31. Причиною стало проведення ремонтних робіт в підвальних приміщеннях закладу та низька температура теплоносія. Фактична температура повітря в ДНЗ становила +18ᵒС за необхідних +19-23ᵒС.

З 25 січня до навчального процесу повертаються учні загальноосвітніх закладів, отож моніторинг повітряно-теплового режиму продовжується. Зазначимо, що в умовах підвищеного рівня захворюваності у зв’язку з пандемією коронавірусу забезпечення належного повітряно-теплового режиму в осередках перебування дітей та дорослих є важливим фактором для збереження здоров’я та недопущення поширенню інфекційних хвороб.

Джерело: http://kr.consumer.gov.ua/


Читайте також: Правоохоронці Кіровоградщини встановили та затримали підозрюваного, причетного до загибелі директор гранітного кар’єра

Коронавірус на Кіровоградщині станом на 25 січня: 3 захворіли, 43 одужали, 0 летальних випадків

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання “Заслужений працівник транспорту України” знам’янчанину Сергію Міснику

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook та на каналі YouTube

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено

Грошi

Керівника училища підозрюють у розтраті бюджетних коштів

27.03.2024

Йдеться про  безпідставне зарахування до  навчального закладу студентів та  виплату їм стипендії.

Прокурори Кропивницької окружної прокуратури повідомили про підозру директору Центральноукраїнського вищого професійного училища за фактом розтрати чужого майна, вчинене у особливо великих розмірах (ч.5 ст.191 КК України).

Читати далі

Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges