komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У садочку «Козачок» соняшниково

16.08.2018

Літній час завжди для господарів проходить у проведенні ремонтів, усі заклади освіти міста Знам’янка прикрашають коридори, кабінети, їдальні. У дошкільному закладі освіти «Козачок», як завжди, шукають креатив – незвичне оформлення фойє та сходів садочка. 

Так повелося, що один з входів садочка «Козачок» має національні настрої, там і правовий куточок у соняхах, і державні прапори завжди у пошані на почесному місці.

П’ять років тому вихователі садка почали опановувати техніку ліпнини на стінах, спеціально для цього вивчили теорію у інтернет-мережах, спробували і зробили морські мотиви на сходах одного зі входів. Цього року вирішили оновити сходи іншого крила будівлі і всі гуртом взялись до роботи. Авторами ескізів малюнків соняхів стали вихователі Світлана Родич та Ольга Череп, вони ж наносили основу малюнків на стіни, Світлана Іванівна - квіти, а Ольга Миколаївна  - листочки. Інші вихователі створили основу на стінах для нанесення малюнків, серед них: Надія Дзюбенко, Ольга Корж, Ольга Жмур, Світлана Тимошенко,  не обійшлося і без допомоги Юлії Марущук та Поліни Ярмаш.

  • Ми ретельно вивчали майстер-класи з виготовлення квітів на стінах, - розповідає вихователь Світлана Родич, - ми ж не будівельники і не знали навіть як наносити розчин, ліпнину накладали за допомогою інструментів, які довелось самим і робити. Нас ця робота дуже захопила, за три дні все зробили.

Від імені всіх, хто нині може милуватись красою гарних соняхів у коридорах садка «Козачок» дякуємо великому колективу на чолі зі Світланою Довгалевською за велике прагнення робити світ прекрасним.

Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges