komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

НОВІ ПЕРЕМОГИ ТА ВЕСЕЛІ ПРИГОДИ «ВЕСЕЛКИ»

7.12.2018

Минулих вихідних   зразковий аматорський колектив «Веселка» Знам’янського  міського Палацу культури (керівниця Тетяна Часник) взяв участь у ІІІ-му Міжнародному Фестивалі-конкурсі мистецтв «UKR WEST ART FEST». Наші юні танцівники і танцівниці знову серед переможців та лауреатів конкурсу.

Детальніше розповідає керівниця колективу Тетяна Часник:

«Для участі у згаданому конкурсі ми представили 6 танців у номінаціях «Народна»  та «Сучасна хореографія». Всього залучили 20 вихованців нашого колективу.  І маємо одне перше місце та чотири других. Від мене особисто та від колективу велика подяка батькам, які фінансово підтримали  участь танцівників у конкурсі та народному депутату Верховної Ради України Олесю Довгому, директору  Благодійної організації «Благодійний фонд «Можемо разом» Гуляєвій О.С., які теж частково профінансували поїздку».

Окрім участі у конкурсі, 20 знам’янчан разом з батьками побували у Карпатах, покаталися на канатній дорозі та дізналися багато нового під час екскурсій Трускавцем та його околицями.

Зразковий аматорський хореографічний колектив «Веселка» Знам’янського міського Палацу культури  за свої високі мистецькі здобутки отримав кубки та медалі і став лауреатом першого та другого ступеню ІІІ Міжнародного Фестивалю-конкурсу мистецтв «UKR WEST ART FEST».

 

Ольга Полякова

Фото Тетяни Попової

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges