komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

У Знам’янці відбувся турнір з боксу

17.12.2018

14-15 грудня в м.Знам'янка на базі ГО "НОВЕ ПОКОЛІННЯ" (керівник Сергій Немічев) відбулися змагання з боксу (тренер майстер спорту з боксу Олексій Дмитрович Холодний). У відкритій першості Знам'янського району взяли участь 8 спортсменів з Олександрівки, 7 - з Новоукраїнки, 12-  з Пантаївки (ліцей-інтернат зі спортивним нахилом) та 25 - зі Знам'янки. Ці змагання стали відбірковими на чемпіонат  Кіровоградської області. 

- Я радію, що зараз тренування у Знам’янці відвідує понад 30 спортсменів різного віку, від 7 роки і до 35. Я вважаю, що це замало для Знам’янки, - розповідає тренер Олексій Холодний, -  напевно, не всім відомо про нашу секцію. Ми працюємо четвертий рік, брали участь у змаганнях обласного та всеукраїнського рівнів. Для розуміння поясню, що  займаємось олімпійським боксом. Особисто я маю вихованця, нині теж тренер Віктор Фесечко, який у 2002-му році став інтерконтинентальним чемпіоном світу з боксу.

Серед кращих у турнірі, тобто тих, хто посіли перші місця  14-15 грудня назву: Роман Зайцев (2006 р.н.), Роман Маценко (2007 р.н), Микита Кармазін ( 2006 р.н.), Ігор Круванд (2005 р.н.), Кирило Аніцой (2003 р.н), Володимир Єрохін (2002 р.н.), Ярослав Яровий (2008 р.н.) – представники Знам’янки. Також були нагороджені два наших ветерани, які провели показовий бій – Євгеній Бочковський та Ігор Супрун.

Вихованці з с. Пантаївки теж показали гарні результати, серед кращих – Іван Цабко (2008 р.н.), Кирило Крупський (2007 р.н.). Серед спортсменів з Новоукраїнки перші місця посіли Данило Ляшенко (2009 р.н),  Денис Малько (2007 р.н.), а з Олександрівки – Дмитро Полторак (2004 р.н.).

Ми продовжуємо набір дітей з 7 років, приходьте до нас у вівторок та четвер на 16:30 та у суботу на 11:30,  за адресою: вул. Калинова, 109, підвальне приміщення.

Довідково: Олексій Дмитрович Холодний – майстер спорту, тренер з боксу  майже з 40-річним досвідом, має високий професійний підхід до тренувань дітей.

Підготувала Оксана Войчишина

Фото Володимира Ковтуновича

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges