komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Незаконні рубки лісу на Кіровоградщині: статистика 2019 року

22.01.2020

 У 2019 році працівниками лісової охорони проведено 5329 рейдів. Незважаючи на попереджувальну роботу виявлено 23 випадки незаконних рубок, об’єм яких становить 247 куб. метрів, лісовому господарству заподіяно шкоду на суму 2 млн. 87 тис. грн. 

Працівники лісової охорони затримали дев’ятьох лісопорушників, які завдали шкоди на суму 17,3 тис. грн. Громадянами понесено адміністративну відповідальність. По трьох фактах, де на місці скоєння незаконної рубки було затримано лісопорушників, матеріали направлено до поліції. Найбільше лісопорушень скоїли невстановлені особи, загальний об’єм здійснених ними незаконних рубок 186 куб. метрів, сума заподіяної шкоди – 1,5 мільйона гривень. Матеріали по всіх випадках направлено на розслідування до правоохоронних органів.

У 2019 році слідчими підрозділами територіальних відділів та відділень поліції розпочато 88 кримінальних проваджень за вчинення 100 кримінальних правопорушень за фактами незаконної порубки дерев.

Упродовж зазначеного періоду досудове розслідування закінчено у 2 кримінальних провадженнях та обвинувальні акти відносно 3 осіб направлено до суду. Рішення про закриття відповідно до вимог пп. 1 та 2 ст. 284 КПК України прийнято у 32 кримінальних правопорушеннях.

Роман Козьяков додав, що із загальної кількості розпочатих торік кримінальних проваджень станом на кінець року в провадженні без прийнятого рішення перебуває 54 провадження, у 5 з яких особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень.

Прес-служба Кіровоградського ОУЛМГ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges