komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Укрзалізниця обмежує висадку-посадку та продаж квитків до Закарпаття

7.03.2021

Згідно з рішенням Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій про віднесення Закарпатської області до "червоної" карантинної зони, Укрзалізниця з 8 березня і до кінця дії посиленого карантину призупинить продаж квитків у вказаний регіон, а також обмежить висадку та посадку пасажирів з уже придбаними квитками на дати після 9 березня включно. 

Наголошуємо, що до 8 березня включно усі пасажири з придбаними квитками зможуть без перешкод виїхати або ж дістатися Закарпаття залізницею.

Укрзалізниця уважно слідкує за ситуацією і готова до призначення спеціальних рейсів за поданням Закарпатської ОДА для вивезення 2100 людей із квитками на час дії карантинних обмежень.

Нагадаємо, що Укрзалізниця 8 та 9 березня виконає 5 спеціальних рейсів для безпечного вивезення понад 3000 пасажирів, яким критично важливо виїхати з карантинних зон. Рейси здійснюються за поданням Івано-Франківської та Чернівецької ОДА та за погодженням із Міністерством охорони здоров'я та Міністерством інфраструктури.

Також читайте:

ОЛЕНА КОЛТИК: «ЗАХОРОНЮВАТИ ВІДХОДИ - ЦЕ ТОЧКА НЕПОВЕРНЕННЯ, ЯКА ВЕДЕ ДО СТВОРЕННЯ КРАЇНИ ВІДХОДІВ»

ЯК ПОВІРЯЮТЬ ЛІЧИЛЬНИКИ ТА ЧИ МОЖНА ВИЯВИТИ «МАГНІТНІ» ВТРУЧАННЯ

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges