komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Правоохоронці Кіровоградщини встановили та затримали підозрюваного, причетного до загибелі директор гранітного кар’єра

25.01.2021

Правоохоронні органи Кіровоградщини встановили особу чоловіка, причетного до загибелі керівника Іванівського гранітного кар’єра, що сталося 21 січня 2021 року, в с. Іванівка, Долинського району.

Подія мала місце 21 січня 2021 року, близько 17.00, у с. Іванівка, Долинського району, Кіровоградської області. Біля воріт приватного домоволодіння пролунав вибух, внаслідок якого загинув 64-річний керівник гранітного кар’єра.

Наразі за підозрою у скоєнні цього злочину, затримано 34-річного місцевого жителя, робітника установи, де працював потерпілий.

За даними слідства, чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, на ґрунті неприязних відносин із керівником підприємства, вирішив підірвати його автомобіль та заклав вибуховий пристрій. Щоб відвести від себе підозру, звернувся з повідомленням до поліції про закладену вибухівку і під своїм транспортним засобом.

Слідчими зібрано достатню кількість доказів причетності 34-річного чоловіка до обох фактів вчинення кримінальних правопорушень. Йому вже повідомлено про підозру за п.5 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За клопотанням прокурора підозрюваному обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою без права внесення застави.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі, або довічне ув’язнення.

У кримінальному провадженні триває досудове слідство.

Досудове розслідування здійснюють слідчі СУ ГУНП в Кіровоградській області, процесуальне керівництво – Кіровоградська обласна прокуратура.

Джерело: https://kir.gp.gov.ua/


Читайте також: Коронавірус на Кіровоградщині станом на 25 січня: 3 захворіли, 43 одужали, 0 летальних випадків

Президент України Володимир Зеленський присвоїв звання “Заслужений працівник транспорту України” знам’янчанину Сергію Міснику

КНП “Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги” уклало 43 тис. декларацій з пацієнтами

Слідкуйте за нашими новинами у Facebook та на каналі YouTube

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges