komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЛЮКИ? НЕ ПРО НАШЕ МІСТО! (ЧАСТИНА восьма)

7.12.2017

Наше видання продовжує актуальну тему – стан каналізаційних  люків.  Сьогодні  публікацію ми розпочинаємо з історії Ірини Іванової (ім’я змінено) :



«Зараз на вулиці вже темніє рано,  і я часто йду з роботи, коли  темно (працюю до 17). Мешкаю недалеко від вулиці Чайковського. Неділю тому зі мною сталася прикра історія. Прямуючи прибудинковою територією згаданої вулиці та скорочуючи шлях стежкою, у темряві я не помітила каналізаційний люк та потрапила до нього однією ногою (він був частково відкритий).  У результаті – рани на шкірі, розтягнення м’язів.  Неділю перебувала  на лікарняному, бо не могла вдягти взуття.  Вже і не кажу про зіпсовані дорогі чоботи. Тож, незачинений люк, мені коштував «дорого».


А до уваги наших читачів підбірка фото стану  каналізаційних люків

Але, дещо у нашому місці все-таки змінюється. Інспектуючи  кришки люків, наші журналісти натрапили і на зовсім новенький, нещодавно облаштовані.

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges