komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

«Ранкові оселедці» або як пасажири на роботу їдуть?

11.01.2018

Тільки нещодавно знам’янчани скаржились на те, що у святкові новорічні дні не могли нормально користуватись громадським міським транспортом. (Докладніше тут - http://komora.info/podiji/3569-a-miskij-transport-u-znam-yantsi-jizdit-tezh-po-svyatkovomu). І знову до нашого видання звернулись пасажири, які систематично користуються послугами ранкового маршруту №4. 

Розповідає пані Ольга: «Щоранку я поспішаю на роботу, працюю в центрі Знам’янки. Розповісти Вам про мої пригоди можна у таких словах, що не для людей зі слабкими нервами. Рейс від водолікарні маршрут номер 4 відправляється о  7:25. Людей, які бажають ним поїхати дуже багато – всі поспішають на роботу. Так от їдемо ми у цьому автобусі, якщо вліземо, як «ранкові оселедці». Втім, буває і так, що мені не щастить, і я не можу навіть потрапити до автобуса. Тоді я з усіх сил біжу до магазину «Ізумруд», щоб там встигнути на інший ранковий маршрут. Сотні разів люди просили пускали на ранковий рейс ще хоч один автобус, щоб розвантажити наплив людей. Зрозуміло, що і самі водії та кондуктори це бачать. Так до кого треба писати, просити, йти чи бігти нам, пасажирам ранкових рейсів, щоб нас почули?»

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges