komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Садівників запрошують на Форум по садівництву

14.04.2018

 18 квітня 2018 року буде проведено  форум  "Розвиток садівництва в Кіровоградській області". Захід проводиться для власників та керівників підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу в галузі садівництва, а також приватних підприємців – садоводів. Форум проводиться в рамках ініціативи EU4Business за підтримки Європейського Банку реконструкції та розвитку в Україні.

Мета заходу: сприяти діяльності підприємств мікро-, малого та середнього бізнесу в галузі садівництва та виробленню конкретних кроків розвитку галузі садівництва у регіоні. Учасники заходу отримають більш чітке бачення подальшого розвитку своїх підприємств/господарств, познайомляться з новими методиками підвищення ефективності їх бізнесу, отримають інформацію щодо можливостей підтримки їх діяльності.

Організатор форуму – Центр підтримки бізнесу м. Кропивницький.

Місце проведення: м. Кропивницький, вул. Преображенська, 79-А, к. 220

Вартість участі покриває грант, наданий Європейським Союзом в рамках ініціативи EU4Business. Розглядаючи заявки на участь у конференції, організатори надаватимуть перевагу власникам та керівникам малих і середніх підприємств у галузі садівництва та ягідництва.

Реєстрація по формі обов'язкова: https://form.jotformeu.com/80741710613348

За додатковою інформацією з питань участі та реєстрації звертайтеся за електронною поштою Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або тел. +38 (050) 612-33-98.

Попередню програму форуму можна завантажити за посиланням - http://apk.kr-admin.gov.ua/index.php/blog/item/198-zaproshuiemo-na-forum-po-sadivnytstvu

 http://apk.kr-admin.gov.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges