komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знам’янчан запрошують долучитися до фестивалю гумору

14.03.2019

Минулого року у нашому місті  за ініціативи відділу культури і туризму та міського Палацу культури відбувся перший міський фестиваль гумору «Smile». (https://komora.info/groshi/4022-u-den-smikhu-u-znam-yantsi-vidbuvsya-festival-gumoru). До участі у заході зареєструвалися дві команди: «Мамині діти» (капітан Анастасія Домбровська) та «Вискочки» (капітан Дмитро Буглак).

Цього року ініціатори знову запрошують містян формувати команди та долучатися, аби фестиваль став традиційним. Детальніше розповідає завідуюча відділу дозвілля та роботи з молоддю міського ПК Вікторія Кравченко: 

«Цього року ми знову виступаємо з ініціативою та запрошуємо усіх охочих: навчальні заклади міста, медичні, громадські організації  формувати команди та долучатися до фестивалю гумору. Нам би дуже хотілось, щоб цей захід став традиційним, на зразок, як у м. Золотоноша: там він проходить більше десяти років і є команди лікарів, державних службовців, а проведення заходу відбувається  під егідою мера міста. Фестиваль у нашому місті відбудеться спеціально до Дня сміху і ми запрошуємо бажаючих перевтілюватися на сцені та зробити веселішим наше буденне життя».

Минулорічний фестиваль гумору «Smile» відкривали особливі гості  - команда із м. Золотоноша «Кавомани» із жартівливою сценкою про вибір нареченого для дівчини з двохмільйонним приданим.   Гості та дві міські команди показали, що наш гумор може бути дотепним та приносити задоволення мешканцям міста, адже відгуки про захід були  позитивними. Що стане родзинкою цьогорічного заходу – таємниця? Наразі ініціатори фестивалю чекають реєстрацію команд до участі. На сьогодні не зареєстровано жодної.

Дедлайн реєстрації  - 1 квітня. Деталі за телефоном – 0662559264, 0978559791

Ольга Полякова



Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges