komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знам’янські волонтери започаткували благодійні ярмарки

18.03.2019

16 березня, у Знам’янці, неподалік автовокзалу,  волонтери влаштували перший благодійний ярмарок. 

Вже п’ятий рік поспіль міські волонтери ГО "Знам'янське об'єднання "Майдан"  підтримують воїнів в гарячих точках сходу країни, традиційно  вони ж  допомагають родинам учасників АТО (ООС) у Знам’янці.

  • Багато років ми допомагаємо нашим і навіть неміським хлопцям в зоні АТО, зараз вирішили організувати підтримку на лікування дружини воїна АТО Олени Саніної та також збирати далі кошти для допомоги воїнам на передовій.  Сьогодні, на першому такому благодійному ярмарку,  ми продаємо взуття (яке нам надала від колишнього магазину підприємець Марія Корчинська), в’язані нашими дівчатами шкарпетки, старі речі, які самі поприносили з дому. Ціни символічні, або хоч яка копійка, є таке, що за 1 грн. віддаємо, аби толк був. Потім складемо акт про зібрані гроші, - коментує волонтерка Анжела Браїм.

Наступного тижня у суботу, на тому ж місці біля автовокзалу у Знам’янці відбудеться другий благодійний ярмарок. Волонтери запрошують усіх, у кого є гарні речі, які вийшли з Вашого ужитку – приносьте на ярмарок. Всього під час ярмарку 16 березня було зібрано 1120 грн (кошти розподілено - Олені Саніній, Олександру Осіпову та на придбання плівки військовим на передову).

 Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges