komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

На Кіровоградщині створили фотовиставку з метою попередження домашнього насильства

22.03.2019

 У Кропивницькому презентували пересувну фотовиставку в рамках проекту попередження домашнього насильства. Експозицію планують показати на різних територіях області. 

Експозиція «За зачиненими дверима» показує сюжети типових ситуацій економічного, фізичного та психологічного насильства. Банери утворюють кубічну фігуру, що символізує чотири стіни дому, в яких жертви насильства опиняються сам на сам зі своїми кривдниками. Зйомки відбувались у листопаді 2018 року. У них взяли участь запрошені актори. Фотографом проекту став Артем Луценко.

«За 2018 рік близько 2 тисяч осіб знаходилися на обліку в поліції за вчинення домашнього насильства. Мета цієї фотовиставки – привернути увагу суспільства до проблем гендерно-обумовленого насильства. Ми маємо на меті все ж таки розпочати в суспільстві діалог, дискусію стосовно необхідності закладів для жертв домашнього насильства; запровадження на рівні області, на рівні міст, на рівні ОТГ корекційних програм для населення для того, щоб ми могли це питання зрушити з місця, для того, щоб можна було жертвам насильства домашнього ефективно отримати допомогу», - прокоментувала виконавча директорка ГО «Територія успіху» Інга Дуднік.

 Після презентації у Кропивницькому пересувну експозицію планують розгорнути також в інших містах області.

Фото організаторів

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges