komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Мода на імена: як називали діток на Кіровоградщині

15.04.209

З початку року молоді батьки з Кіровоградщини найчастіше називали своїх дітей такими іменами, як Софія та Олександр. Окрім цього, були зареєстровані й такі унікальні варіанти, як Лія, Асті, Аміран і Тіхон. 

Цю інформацію оприлюднив керівник обласного управління юстиції Вадим Гуцул.

«Найчастіше дівчаток із області називали Софійками, Даринками, Міланками й Марійками. Хлопчиків – Олександрами, Артемами, Максимами, Матвіями, Русланами й Давидами.  Якщо ж говорити про унікальні імена, серед жіночих це – Лія, Рада, Ельдара, Лола, Меліс, Сабріна, Теона, Рукая-Аміна, а серед чоловічих – Ліам, Ерік, Домінік, Оскар, Савва та Лука», – розповів посадовець.

Нагадаємо: у 2018 році найпоширенішими жіночими іменами були Анна, Вікторія, Валерія, Олександра, Катерина. Серед чоловічих – Андрій, Дмитро, Іван, Владислав, Ярослав і Артем. Щодо рідковживаних, були зареєстровані дівчатками з іменами Вів’єн, Міррослава та Стелла й хлопчики з іменами Айдар, Кай, Гордій, Леонард і Златослав.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges