komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Голова ОДА доручив якісно організувати проходження другого туру виборів на Кіровоградщині

15.04.019

Під час апаратної наради сьогодні, 15 квітня, голова ОДА Сергій Кузьменко звернувся із вимогою до керівників територій, поліцейських і рятувальників відповідально поставитись до організації другого туру виборів на Кіровоградщині. 

«За оцінкою всіх міжнародних спостерігачів, ЦВК, ОБСЄ, ПАРЄ, Курта Волкера, Дональда Туска – всіх, хто говорив про українські вибори, перший тур виборів 31 березня був демократичним, чесним, прозорим, і, що влада України здала на «відмінно» екзамен з демократії», - сказав він.

 Очільник області звернувся до всіх відповідальних за організацію другого туру виборів із проханням так само злагоджено спрацювати і під час другого утру виборів. Він зауважив, що керівники територій, поліцейські і рятувальники мають гарантувати безпеку громадян та правопорядок на дільницях.

«Забезпечити можливість громадян, жителів області спокійно, безпечно, вільно прийти на виборчі дільниці і в комфортних умовах мати можливість визначитися із майбутнім України», - додав Сергій Кузьменко. Голова ОДА також звернувся до політичних команд депутатів із проханням бути толерантними і виваженими по відношенню один до одного.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges