komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Армія виховує чоловіків: призовникiв з Кiровоградщини урочисто провели на службу

 24.04.2019

Сьогоднi, 24 квiтня, у рамках весняного призову iз Кipовогpадщини на службу до лав Збpойних сил Укpаїни урочисто пpовели 80 призовників.

 

Цього дня проводжали юнакiв iз обласного центру, Знам’янського, Бобринецького, Долинського, Новомиргородського, Олександрiйського, Онуфрiєвського i Устинiвського районiв. У заходi взяли участь представники обласного вiйськового комiсарiату, влади, духовенства, рiднi i близькi призовникiв.

«Традицiйно розпочинаємо призов юнакiв до лав Збройних сил. Такi призови ми проводимо протягом п’яти рокiв. З радiстю вас як проводжаємо, так i зустрiчаємо. Бажаю вам, щоб ви за цей перiод змiцнiли, розвинулися, набули вiйськової спецiальностi. Можливо, хтось пов’яже свою долю з армiєю надовго – маю на увазi вступ на вiйськову службу за контрактом», – звернувся до присутніх вiйськовий комiсаp областi Яpослав Кучеp.

Він додав, що у строю цього дня – не тiльки юнаки, яких призивають до лав ЗСУ, а й тi, яких призивають до iнших вiйськових формувань – до Нацгвардії України, прикордонних військ.

«Бажаю вам знайти себе в погонах, гарно відслужити і повернутися до своїх батьків. В добру путь», - сказав Кучер.

 Призоників вiдправлять до навчальних центрiв Житомира, Десни, Полтави, Василькова та у Головне управлiння розвiдки Києва. Загалом пiд час весняного призову планують призвати з Кiровоградщини 730 осiб.

Спеціальний кореспондент KOMORA.INFO

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges