komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Суд розпочав слухати по суті справу смертельної ДТП під Суботцями

21.05.2019

Знам”янський міськрайонний суд розпочав судові слухання справи за фактом дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Суботці Знам’янського району в якій загинуло четверо людей - з яких двоє малолітні діти. 

Судове засідання відбулося учора, 20 травня 2019 року. Прокурором в судовому засіданні оголошено обвинувальний акт щодо 36-річного водія автомобіля «Volkswagen Touareg», також судом досліджено письмові докази по справі. Наступне судове слухання відбудеться 7 червня 2019 року. 
Нагадаємо, ДТП сталася 12 травня минулого року близько 18.30. Унаслідок лобового зіткнення двох легкових автомобілів «Toyota» та «Volkswagen» загинули чотири особи, у тому числі двоє дітей 2014 та 2015 р.н., які перебували в автомобілі «Toyota Highlander». Ще дві особи, які перебували в автомобілі «Volkswagen Touareg» - водій та пасажир, а також жінка пасажир з автомобіля «Toyota», зазнали тілесних ушкоджень різного ступеня тяжкості та були госпіталізовані до лікувальних закладів. 
36-річному водієві автомобіля «Volkswagen Touareg» оголошено про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). 
Санкція статті за цей вид злочину передбачає покарання у виді позбавленням волі на строк від п’ яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges