komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Проекти Приютівської селищної, Дмитрівської та Аджамської сільських рад відібрано до участі у програмі «U-LEAD» з Європою

16.07.2019

Розвиток мережі ЦНАПів в області відбувається у тому числі шляхом участі органів місцевого самоврядування у відповідних міжнародних програмах технічної допомоги. 

За результатами участі у програмі «U-LEAD» з Європою в частині створення та модернізації ЦНАПів у першому раунді Соколівська сільська та Світловодська міська ради підписали Меморандуми про співробітництво з кампанією Nirаs Sweden AB, яка надаватиме їм підтримку відповідно до технічних завдань.

У другому раунді програми беруть участь Помічнянська (Добровеличківський район) та Бобринецька міська рада.

Конкурсний відбір у третьому раунді пройшли проекти Приютівської селищної ради (Олександрійський район), Дмитрівської сільської ради (Знам’янський район), Аджамської сільської ради (Кропивницький район).

Заявки на участь у четвертому раунді подали Олександрійська міська рада, Новопразька (Олександрійський район) та Голованівська селищні ради, Тишківська сільська рада (Добровеличківський район).

http://www.kr-admin.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges