komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Вихідні у Знам’янці знову з кіно та мультиками

16.08.2019

Усім прихильникам заходів в рамках «Мистецьких вихідних» у Знам’янці цими вихідними є нагода переглянути  фільм про справжню дружбу  «Шлях додому» та мультик для дітей «Велика мандрівка». 

17 серпня о 20:30 міський відділ культури та туризму, Міський Палац культури запрошують переглянути фільм 2019-го року «Шлях додому».

Собака на ім’я Белла – найщасливіший хатній улюбленець у світі. Разом зі своїм хазяїном Лукасом (Джон Хауер-Кінг) вони граються та їдять смаколики. Лише ненависні білки вічно псують настрій. Якось, погнавшись за білкою, Белла губиться. Випадкові люди забирають її собі і піклуються про неї. Проте думки знову зустрітись зі своїм хазяїном не полишаюсь собачу голову.

Сімейний пригодницький фільм «Шлях додому» знято за мотивами книги Брюса Камерона. Його твори були неодноразово відзначені престижними літературними нагородами, зокрема за гумор. Книга складається з двох частин і ця стрічка переповідає історію першої з них. Режисером фільму став Чарльз Мартін Сміт (серіали «Секретні матеріали», «Закон і порядок. Секретний корпус», фільми «Історія дельфіна» та «Король повітря»). Знімали стрічку наприкінці 2017 – на початку 2018 років. У оригінальній версії фільму головну героїню – собаку Беллу – озвучила Брайс Даллас Ховард.

18 серпня о 15 годині у Центральній бібліотеці за адресою вул. Маяковського,40 у рамках літнього кінозалу відбудеться безкоштовний перегляд мультфільму «Велика мандрівка».

 Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges