komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Серед призерів обласного Кубка зі спортивного орієнтування спортсмени зі Знам’янщини

6.11.2019

 3 листопада 2019  року понад дві сотні учасників взяли участь у шостому, фінальному етапі обласного Кубка зі спортивного орієнтування, що відбувся в лісовому масиві мікрорайону Завадівка, що в обласному центрі. 

Дощова погода анітрохи не завадила успішно стартувати та фінішувати як найдосвідченішим учасникам, так і дебютантам у різних вікових категоріях. Проте в спортивному туризмі, як і в спорті, перемогу здобувають сильніші, спритніші, витриваліші та кмітливіші.

Останні 5 та 6 етапи принесли багато призових місць, що дало змогу одразу шістьом спортсменам з команди MaXimum Знам’янського району посісти призові місця в загальному заліку за сумою 6 етапів.

А саме: Кіслінська Влада 1 місце в групі д-12 , Іванова Таїсія – 2 місце в групі д-12, Бабічева Дарина – 2 місце в групі д -14, Куцепал Марія – 3 місце в групі д-14, Бегар Кирило – 3 місце в групі ч-12, Корчагін Павло – 2 місце в групі ч-16. Бондаренко Артем, Новіков Віктор, Івченко Надія в своїх групах посіли 5 місця, що дало змогу нашій команді зайняти почесне друге місце в загальнокомандному заліку.

Спілкуємось з одним з переможців обласного Кубка зі спортивного орієнтування, знам’янчанином Павлом Корчагіним:

  • Це моє перше таке значне досягнення за майже два роки тренування. Цього року за підсумками шести етапів мені вдалося вибороти 2-е місце. Проходити маршрут можна по-різному, але бажано якнайшвидше. Обов’язково треба відмічатись на кожному контрольному пункті маршруту. Цього разу, у 6-му етапі таких КП було аж 14, я відмітився на кожному і побіг на фініш. Хлопець, що посів 1-місце у категорії чоловіків 16 років зробив це за 30 хвилин, я трошки довше.
  • Як навчитись спортивному орієнтуванню? За допомогою яких навичок виникає швидкість подолання маршруту?
  • Треба вміти швидко мислити  і постійно практикуватись. Це нелегкий спорт, адже фізично важко долати різні ділянки шляху, відповідно хлопцям передбачені більш складні маршрути, а дівчаткам-простіші. А ще у цьому спорті важко вийти в лідери, бо, для прикладу, тільки на цих змаганнях у Кропивницькому стартувало 50 осіб і всі розуміються як це робиться швидко. Остання наша дистанція була до 5 км.

Я дякую своєму тренеру Віталію Воровському за практику і поради.

Спілкувалась Оксана Войчишина

Використано матеріали - http://www.sport-kr.com.ua/?p=41761

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges