komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

АННА ХОЛЯВІНСЬКА СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ У МІЖНАРОДНІЙ ВИСТАВЦІ ВИНАХІДНИКІВ INTARG 2020

25.06.2020

На Міжнародній виставці винахідників INTARG 2020 слухачі Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді здобули перемоги на міжнародній арені. Не зважаючи на те, що світова криза внесла корективи в багато планів, але це не заважає молодим винахідникам КМАНУМ здобувати перемоги і отримувати медалі. 

Анна Холявінська , учениця 11 класу опорного навчального закладу «Петрівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів» Знам’янської районної ради Кіровоградської області виборола на Міжнародній виставці винахідників INTARG 2020 бронзову медаль.

Її дослідження було на тему – «Природні абсорбенти для очищення стічних вод», як розповіла авторка, її наукове обгрунтування винаходу стало можливим завдяки підтримці вчителя Олександра Івановича Рябовола.

Перше змагання цього року, що перейшло в онлайн – один із головних заходів International Federation of Inventors’ Associations – IFIA, що зазвичай проходить в Польщі – INTARG 2020. 17 країн цього року, 12 категорій і декілька сотень винахідників.

Вітаємо і пишаємося переможницею Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді!

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges