komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

На Кіровоградщині перед судом за вчинення хуліганських дій відповідатиме колишній патрульний

30.06.2020

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області слідчими ДБР завершено досудове розслідування відносно колишнього інспектора взводу однієї з рот тактично-оперативного реагування Управління патрульної поліції в Кіровоградській області Департаменту патрульної поліції Нацполіції України за  вчинення  кримінального правопорушення, передбаченого, ч. 2 ст. 296 КК України, тобто хуліганство вчинене групою осіб. 

Наразі обвинувальний акт щодо  колишнього патрульного спрямовано на судовий розгляд.  Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.

Як ми уже повідомляли раніше, 14 січня 2020 року у м. Олександрія інспектор разом із товаришем, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили громадянина та пошкодили транспортний засіб його дружини, завдавши їй матеріальної шкоди у сумі понад 25 тисяч гривень.

У разі доведення вини, обвинуваченим загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 4 років.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges