komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Взято під варту зловмисника зі Знам'янського району, який підозрюється у крадіжці коштів, призначених на лікування онкохворої дівчини

20.10.2020

За процесуального керівництва Кіровоградської обласної прокуратури повідомлено про підозру 32 річному раніше судимому мешканцю області за фактом викрадення ним з банківської картки 145 тисяч гривень, призначених на лікування онкохворої кропивничанки. 


Підозру чоловіку оголошено за ч.3 ст.190 (шахрайство вчинене у великих розмірах) Кримінального кодексу України.
За клопотанням прокуратури суд визначив для підозрюваного запобіжний захід у виді тримання під вартою з можливістю внесення застави.
Триває досудове розслідування.
У разі доведення вини за скоєне підозрюваному загрожує до восьми років ув’язнення.
Як ми уже повідомляли раніше, у червні поточного року, шахраї викрали з банківської картки 145 тисяч гривень, які небуйдужі люди збирали для лікування онкохворої 25-річної кропивничанки. Через недостатність коштів на лікування дівчина померла.
Правоохоронці встановили, що до протиправного заволодіння грошовими коштами причетний раніше неодноразово судимий за корисливі злочини мешканець Знам’янського району. Натрапивши у мережі Інтернет на оголошення про допомогу на лікування онкохворої доньки, зловмисники зателефонували за вказаним номером та представляючись працівниками ОДА, вдаючи зацікавленість у наданні хворій фінансової допомоги, вивідав у матері хворої дівчини усю необхідну інформацію для вчинення шахрайських дій. Заблокувавши картку, зняв усі зібрані на лікування кошти і ще 50 тис грн доступного кредиту.
Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

https://kir.gp.gov.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges