komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

За крок до фінального етапу

15.05.2018

Вчора в Олександрівці відбулися змагання з волейболу серед чоловіків у залік обласних спортивних ігор серед команд ОТГ, районів та міст Кіровоградської області.

Команду Знам’янського району складали спортсмени з села Богданівка, які з яких є гравцями футбольної команди «Буревісник» (Богданівка). І цей фактор в подальшому зіграв негативний вплив на виступ волейболістів зі Знам’янського району.

По прибуттю команд на обласні змагання було проведено жеребкування: 16 команд було поділено на чотири групи. Команда Знам’янського району потрапила до групи, змагання якої проходили у селі Несваткове (7 кілометрів від селища Олександрівка). У першому турі групи команда Знам’янського району з рахунком 2:1 перемогла волейболістів з Бобринецького району. У другому турі команда Знам’янського району з рахунком 2:0 перемогла суперника з Олександрійського району. У третьому турі можна було програвати 1:2 команді Помічнянської ОТГ та стати переможцем групи і вийти до фінального етапу обласних змагань. Але так як в цей день богданівський «Буревісник» мав грати матч проти знам’янського «Локомотиву», який не погоджувався на перенесення матчу (пропонували ще три дні до дня проведення матчу перенести зустріч з 12 на 13 травня), думки гравців команди розсіялися. Не встигали на футбольний матч, не могли сконцентруватися на останньому матчі групового етапу і як наслідок програли з обох партіях з різницею у два очки – 13:15, 14:16.

У підсумку в своїй групі команда Знам’янського району посіла друге місце (загальне місце на змаганнях – 5-8 місця), а до фінального етапу вийшла команда Олександрійського району.

Джерело: http://oms.zn.kr-admin.gov.ua

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges