komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

На залізничних вокзалах України відбудуться інформаційні акції:“ПротиДІЙ торгівлі людьми”

 30.07.2019

30 липня 2019 року на залізничних вокзалах України відбудуться інформаційні акції під гаслом: “ПротиДІЙ торгівлі людьми”. Долучитись до заходів можуть усі охочі. Серед ініціаторів акції — Мінсоцполітики та організації, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми. 

 Акція відбудеться на вокзалах у Хмельницькому, Вінниці, Одесі, Херсоні, Миколаєві, Львові, Тернополі, Івано-Франківську, Рівному, Харкові, Полтаві, Сумах, Дніпрі, Запоріжжі, Кропивницькому, Краматорську та Києві.

З 10:00 інформаційно-просвітницькі акції проходитимуть на Центральному та Південному залізничних вокзалах столиці. Тут будуть розміщені інформаційні плакати, на екранах транслюватимуться тематичні відеоролики, а працівники відповідних державних структур, громадських організацій роздаватимуть листівки та спілкуватимуться з людьми.

У Всесвітній день протидії торгівлі людьми організатори акції підвищуватимуть рівень поінформованості громадян стосовно торгівлі людьми, розповідатимуть про важке становище тих, хто став жертвою цього злочину, а також заохочуватимуть людей не залишатись осторонь, коли вони стають свідками підозрілих ситуацій.

За даними Міжнародної організації з міграції, за роки незалежності України від торгівлі людьми постраждали понад 230 тисяч людей. Основними країнами, у яких експлуатують громадян України, залишаються Російська Федерація, Україна, Республіка Польща, Республіка Туреччина, ОАЕ та ін. Кількість людей, готових прийняти ризиковані пропозиції працевлаштування за кордоном, зростає, активність торговців людьми посилюється, з’являються нові шахрайські схеми.

За додатковою інформацією можна звернутися за телефоном: (044) 338-338-1.

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges