komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знам’янську ЦРЛ передано, а що далі?

11.01.2018

Про те, що 22 грудня 2017 року Знам’янську ЦРЛ було передано на баланс міської ради Знам’янки говорилось вже дуже багато. (Нагадуємо офіційний матеріал із сесій міської та районної рад - http://komora.info/podiji/3533-znam-yansku-tsentralnu-rajonnu-likarnyu-peredano ). На початку січня 2018-го для більшості мешканців міста Знам’янка та Знам’янського району виникло запитання, куди їм звертатись як пацієнтам за медичною допомогою? 

Для більш докладних роз’яснень щодо медичного обслуговування ми звернулися до головного лікаря Знам’янської ЦРЛ Ігоря Муравського:

  • Ігоре Борисовичу, як на сьогодні вирішується питання з обслуговування населення міста та району?
  • Від 1 січня 2018 року наша лікарня приймає на обслуговування населення і міста Знам’янка, і Знам’янського району. Ми не відмовляємо у наданні послуг нікому.
  • А як відбувається перегляд штатного укомплектування однієї лікарні чи двох вже міських лікарень?
  • Зараз відповісти на це питання в повному обсязі я не можу. Зараз у двох лікарнях разом 658,25 ставок штатних працівників, фізичних осіб – 600 чоловік. Відповідно буде ціла низка рішень, як із цього штату зробити меншу кількість, звісно, в першу чергу це буде стосуватись дублюючих посад. Якого формату буде одна єдина лікарня міська чи якого іншого зразка, я зараз відповісти не можу. Зараз ми працюємо над варіантами оптимізації, але хочу попередити різні чутки – ніхто ніяких заяв на звільнення зараз не пише.

 Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges