komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

 «МИСТЕЦЬКІ ВИХІДНІ» ЧЕКАЮТЬ НА ЗНАМ’ЯНЧАН

16.05.2018

Багато років поспіль відділ культури та туризму, спільно з міським Палацом культури  дарують мешканцям нашого міста «Мистецькі вихідні»,  кожного вікенду літніх місяців. Цієї літньої пори розваги для знам’янчан наберуть небувалих обертів.

Детальніше розповідає начальниця відділу культури та туризму  Світлана Бабаєва:


«Цього літа на мешканців нашого міста кожних вихідних чекатимуть різноманітні розваги. У Знамянці відбуватимуться фестивалі,  щосуботи показ фільмів біля міського Палацу культури. Ми вирішили урізноманітнити наші «Мистецькі вихідні» і  ввести новинки, такі як  настільні ігри та танцювальні вечори. Останні презентуватимуть майстер-класи з різних видів танцю (вальсу, сальси, танго) для усіх охочих спробувати себе у цьому виді мистецтва.  Окрім того, вже традиційно ми продовжимо екскурсії містом та велотури.»


Відділ культури та туризму запрошує усіх охочих мешканців міста, які мають цікаві ідеї вже сьогодні долучатися до організації «Мистецьких вихідних». Перед показом фільмів планується демонстрація коротких відео про наше місто. Ті,  у кого є такі ролики, запрошуються до співпраці.

За оголошеннями та деталями слідкуйте за посиланням https://www.facebook.com/kultura.znam/

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges