komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Безробітні Кіровоградщини можуть дистанційно скористатися послугами служби зайнятості

15.03.2019

Для тих, хто шукає роботу, на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості створено «Електронний кабінет безробітного». 

«Електронний кабінет безробітного» прискорює доступ клієнтів до послуг та надає їм можливість отримати необхідну інформацію у дистанційному форматі. Персональний кабінет доступний за посиланням https://kid.dcz.gov.ua/cabinet.

В електронному кабінеті зареєстрований безробітний має можливість створити власне резюме, здійснити підбір роботи, ознайомитись з інформацією про тимчасову зайнятість, дізнатися про можливості професійного навчання.

Крім зазначених послуг, власник кабінету може переглядати дані про заплановані та фактичні відвідування центру зайнятості, дізнатися про заходи, які заплановані в центрах зайнятості та записатися на ті з них, що зацікавили, отримати інформацію щодо нарахувань та виплат допомоги по безробіттю. Для цього клієнту служби зайнятості необхідно звернутись до особистого консультанта  (кар’єрного радника) надати йому адресу електронної пошти та дані щодо реєстрації логіну та паролю за допомогою яких авторизуватися та отримати доступ до власного електронного кабінету в службі зайнятості.

Безробітні, які вже створили та користуються «електронними кабінетами», відзначають актуальність та зручність даного сервісу, адже це забезпечує прозорість та надає можливість більш швидко отримувати необхідну інформацію і послуги.

 

Відділ організаційно-інформаційної роботи та архівної справи Кіровоградського обласного центру зайнятості

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges