komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Дмитрівська ОТГ претендує на отримання спецномінації у  премії «Кришталь року»

11.11.2019

Премія «Кришталь року» та оцінка бюджетної прозорості 2019 року – це партнерська робота Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) через консорціум виконавців програми USAID DOBRE, Представництва Європейського Союзу через Програму «U-LEAD з Європою» і громадського партнерства «За прозорі місцеві бюджети!». Індекс прозорості місцевих бюджетів і методологію його оцінювання розроблено Фондом Східна Європа спільно з Громадським партнерством «За прозорі місцеві бюджети!» у співпраці з Асоціацією міст України за фінансової підтримки Європейського Союзу. У 2019 році в оцінюванні бюджетної прозорості взяли участь 106 об’єднаних територіальних громад. 

Додатково до головних номінацій спільна команда Програм USAID DOBRE і «U-LEAD з Європою» відібрала низку спеціальних номінацій, щоб відзначити громади, які продемонстрували гарні практики бюджетної прозорості в окремих аспектах бюджетної прозорості.

Спеціальні номінації. «Найкращий бюджет для громадян»:

У номінації «Найбільш креативна інформаційна кампанія збору пропозицій до бюджету» серед 5 ОТГ України Кіровоградська громада -  Дмитрівська ОТГ.

Церемонія нагородження «Кришталь року 2019» відбудеться 19 листопада в м. Київ.

https://oblrada.kr.ua/

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges