komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Знам’янка: як не допустити пожежі в оселі, знають та розповідають громадянам рятувальники

24.01.2020

Рятувальники Кіровоградщини не припиняють нагадувати громадянам про те, що попередити пожежу набагато простіше, ніж ліквідовувати її наслідки. Щодня Служба порятунку Кіровоградщини публікує матеріали про пожежі, що виникли на території області, щоб привернути увагу людей до необхідності відповідального ставлення до протипожежного захисту свого майна та житла. Проте не лише цим обмежуться рятувальники у справі профілактики пожеж у побуті. Для того, щоб превентивні заходи були більш дієві, вони щодня спілкуються і з мешканцями житлових масивів у кожному куточку нашої області. 

Так, 24 січня рятувальники Знам’янського міськрайвідділу поспілкувалися з жителями районного центру та нагадали: щоб захистити домоволодіння від вогню, потрібно слідкувати за побутовими приладами, а точніше за їхньою справністю, не перевантажувати електромережу. Користуватися електричними та газовими приладами лише промислового виробництва, а у разі неполадок – звертатися за допомогою до фахівців. Порадили  також постійно контролювати прилади опалення: вчасно здійснювати обслуговування і ремонт, слідкувати за вентиляцією у помешканнях, не зберігати біля опалювальних приладів легкозаймисті предмети чи рідини, а тим паче не сушити над ними речі. Ще один важливий «чинник» пожежі – дітлахи. Буквально з колиски слід вчити малих правилам безпеки.

Дотримання цих простих правил збереже життя, здоров’я та майно від пожежі. Наостанок усім співрозмовникам були вручені листівки із правилами безпечної поведінки у різних надзвичайних ситуаціях.

 

Прес-служба У ДСНС в області

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges