komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Нові технології бажаючі вивчають у бібліотеках Знам’янки

12.02.2020

У міській бібліотеці-філіалі №1 Знам’янки бібліотекарі організували для своїх користувачів та жителів південної частини міста зустріч із працівниками Головного управління Пенсійного фонду України  в Кіровоградській обл. м. Знам’янки: заступником начальника сервісного центру обслуговування громадян Ольгою Корж,  начальником відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів Іриною Прутяною. 

 Фахівці управління познайомили всіх присутніх з роботою нового електронного сервісу від ПФУ – пенсійним калькулятором,  з новим  електронним мобільним сервісом «Пенсійний фонд», з новим онлайн-сервісом «Електронна трудова книжка», призначення пенсії в «один дотик» через веб-портал електронних послуг Фонду.  Також гості акцентували особливу увагу на використанні  безкоштовного електронного  цифрового підпису, на СМС інформуванні про страховий стаж, довідки про розмір, перерахунки пенсії через веб-портал.

Завідуюча бібліотекою Світлана Алефірова познайомила  всіх  з національним проектом «Дія. Цифрова освіта», де всі бажаючі зможуть навчатися безкоштовно комп’ютерній грамотності та спробувати зареєструватися на національній онлайн-платформі з цифрової грамотності, щоб навчатися  перевіряти свої знання і навички.

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges