komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новини країни

Уряд розподілив 142,7 млн грн субвенції на створення «Прозорих офісів» у регіонах

30.03.2018

Кабінет Міністрів України розподілив 142,68 млн грн субвенції з Державного бюджету місцевим бюджетам на створення центрів надання адміністративних послуг та послуг соціального характеру за форматом «Прозорого офісу». Згідно з рішенням Уряду, створення офісів передбачається в 16 містах та об’єднаних територіальних громадах по всій території України. В їх числі – міста Бахмут, Дружківка, Кам’янське, Кропивницький, Мирноград, Новоград-Волинський, Рубіжне та Чернігів. Найбільший обсяг субвенції направлено в Дружківку (майже 18 млн грн) та ОТГ м. Мерефа (17,7 млн грн).

Довідково

Досвід створення центрів надання адміністративних послуг в форматі «Прозорий офіс» започаткували місцеві влади Вінниці та Харкова. Згодом до їх ініціативи долучилися інші міста. Ключова особливість роботи таких центрів – надання послуги у найбільш зручній для користувача формі, коли заявник подає необхідний набір документів для отримання довідки, дозволу, іншої послуги, і весь подальший процес відбувається фактично в автоматичному режимі – без необхідності спілкування з чиновниками або відповідальними особами. Як правило, прозорі офіси розташовуються у будівлях, зручних для людей з обмеженими можливостями, і обладнуються засобами, які дозволяють уникати черг та очікувань.

Джерело: https://www.kmu.gov.ua/

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges