komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Новина дня

Асоціація міст України підтримує позицію Офісу Президента України щодо проведення місцевих виборів лише після завершення реформи місцевого самоврядування

1.08.2019

Під час брифінгу керівник Офісу Президента України Андрій Богдан сказав, що необхідно закінчити реформу місцевого самоврядування – формування ОТГ, а вже після цього проводити вибори на місцевому рівні. «Частина виборів у ОТГ відбулася, частина не відбулася. Було б абсолютно логічно закінчити формування ОТГ», - наголосив Андрій Богдан. 

Також Андрій  Богдан на брифінгу зазначив, що реформа з децентралізації має бути завершена в тому вигляді, у якому вона була запланована, – з посиленням ролі громад у вирішенні питань їхньої життєдіяльності.

У коментарі для прес-служби АМУ Виконавчий директор Асоціації Олександр Слобожан акцентував: « Асоціація міст України вітає таку позицію , оскільки на даному етапі дуже важливим є завдання розбудувати в Україні місцеве самоврядування європейського зразка, що має достатньо повноважень та ресурсів для забезпечення комфортного і благополучного життя людей. Важливим інструментом досягнення цього є реформа з децентралізації – передача на рівень громад фінансів та адміністративних функцій для надання якісних сучасних послуг жителям. У центрі цієї реформи – люди, їх інтереси та потреби! Цей шлях вже розпочато і АМУ переконана, що Україна має його пройти. Адже спроможні громади є запорукою сильної держави»

(за матеріалами прес-  служби АМУ)

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges