komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

В області пройдуть перевірки перевізників

14.06.2018

Починаючи з 11 червня по 11 липня 2018 року Управлінням Укртрансбезпеки у Кіровоградській області, спільно з управлінням патрульної поліції у Кіровоградській області, буде проведено комплекс профілактичних заходів «Автобус - 2018».


Профілактика аварійності на пасажирському автомобільному транспорті займає одне з першочергових завдань, адже здійснення державного контролю за дотриманням автомобільними перевізниками та водіями транспортних засобів автотранспортного законодавства - є запорукою життя та здоров'я громадян, що користуються громадським транспортом.
Комплекс заходів спрямований на забезпечення безпеки руху та запобігання виникнення дорожньо-транспортних пригод, а також попередження на пасажирському автомобільному транспорті.
Під час проведення заходів особлива увага приділятиметься контролю за додержанням водіями транспортних засобів Правил дорожнього руху,насамперед проїзду залізничних переїздів, перехресть, перевезення пасажирів,у кількості, не більше ніж передбачено технічною характеристикою транспортних засобів, наявності дозвільних документів, правил безпеки під час перевезення організованих груп дітей до місць оздоровлення та відпочинку і у зворотному напрямку та ін.
Одночасно наголошуємо щодо необхідності проведення автомобільними перевізниками додаткових інструктажів з водійським складом підприємств з питань безпеки дорожнього руху (неухильного виконання Правил дорожнього руху, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та надання послуг з перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями, пільгових категорій громадян, дотримання вимог щодо робочого часу та часу відпочинку водіїв), а також посилити увагу відповідальних осіб за підготовкою рухомого складу підприємств, контролю за санітарним та технічним станом (справність аварійних виходів, укомплектованості засобами пожежогасіння та засобами першої медичної допомоги, пневматичних шин з належним протектором відповідно до ДСТУ, фактів встановлення додаткових місць для сидіння пасажирів та балонів для роботи на газовому паливі, які не відповідають вимогам безпеки).

Управління Укртранспезпеки Кіровоградської області

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges