komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Спорт

Чергові перемоги вихованців танцювального клубу «Фурор-Данс»

 18.04.2019

14 квітня у м. Кропивницький відбулися відкриті обласні змагання зі спортивних бальних танців «Кубок Орхідеї». Тридцять вихованців клуба «Фурор-Данс» (тренери Вустілка Аліна та Євген Суботін) зі Знам’янки взяли участь у змаганнях. 

Не зважаючи на те, що змагання  мали статус обласних, серед учасників-спортсменів були представники з м. Умань, Полтавщини, Львівщини та, звісно, Кіровоградщини – всього близько 500 дітей.

Усі учасники-знам’янчани вибороли право брати участь у фіналі змагань. За результатами змагань знам’янчани здобули 4 бронзи, 9 срібних медалей, 20 золотих та 13 кубків.

 

 

  • Особливо бажаю відмітити успіхи наших найменших вихованців клубу «Фурор-Данс», - розповідає тренер Євген Суботін, - вони вперше побували на змаганнях такого рівня і показали дуже гарний результат. Це діти 4-5 рочків: Анастасія Толкуща, Ярослава Ярова, Марія Боброва, Кароліна Ягодінова, Наталія Федорченко та Софія Костенко (6 років). Вперше володарями кубку на цих змаганнях стала пара Маргарита Котяк та Антон Демченко (категорія – діти дебют, перше місце).Тренувати наших вихованців нам допомагає Іван Суботін.

У той же час у місті Біла Церква відбулися змагання зі спортивних танців «Vivat Bila Tserkva», де разом з тренеркою Аліною Вустілкою побували  юні знам’янчани  Софія Олійник, Максим Кіріченко та Ліза Корнєєва. Пара Софії та Максима стали срібними призерами змагань, а Ліза посіла 10-е місце серед 29 учасниць. Аліна Вустілка у парі  з Іваном Гончаренком вибороли перше місце в чемпіонаті Київської області у категорії дорослі.

Підготувала Оксана Войчишина

Фото Євгена Суботіна

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges