komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

РОЗКАЖІТЬ ПРО ВАШІ ПОДОРОЖІ І ПОЇДЬТЕ ДО ПОЛЬЩІ

27.03.2017

Проект EU neighbours east пропонує молодим людям у віці від 18 до 26 років з Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови і України взяти участь у конкурсі есе.

Щоб взяти участь у конкурсі під назвою  «#EUaroundU – Tell your story», молодь повинна написати особисту історію не більше, ніж 600 слів англійською мовою. Учасникам пропонується виділити вплив, який  ЄС зробив  на їх особисте життя або спільноту. Теми можуть охоплювати будь-які питання, пов'язані з ЄС, чи то проектами  або програмами ЄС, освітні обміни і т. д.

Детальніше дізнавайтеся тут - http://www.euneighbours.eu/en/east/stay-informed/news/euaroundu-tell-your-story-eu-neighbours-east-launches-youth-writing-contest  

Шість переможців (по одному від кожної країни) отримають можливість поїхати в Польщу на майбутній молодіжний  форум  Східного партнерства (витрати покриваються повністю організатором). Фіналісти конкурсу отримають цінні подарунки – електронні планшети.

Термін подачі заявок закінчується в п'ятницю, 31 березня 2017. Переможці будуть оголошені на початку травня 2017 року, напередодні молодіжного форуму Східного партнерства в червні.

Ольга Полякова

Переклад з англійської Ольги Полякової

За матеріалами - http://www.euneighbours.eu

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges