komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

ЧЕРГОВА БИТВА  «ТИТАНІВ» ІНТЕЛЕКТУ

12.02.2018

Вчора у ресторанно-розважальному комплексі «ТіАмо» голова ЗГМО «Фундація регіональних ініціатив» Крістіна Зайченко вкотре зустрічала бажаючих позмагатися у «битвах розуму». Гра  «Що? Де? Коли?» стала незвичайною, бо її рівень сягнув  міжміського, і наше місто зустрічало гостей-суперників з м. Кропивницького та Маловисківської ОТГ.

Першою за ігровий стіл була запрошена команда Маловисківської  ОТГ  (капітан – Леонід Жовтило), яка показала неймовірну  ерудованість.  Граючи  «на межі» рахунків, досвідчені члени команди, які у «Що? Де? Коли?»  з 1991 року та перемагали  у всеукраїнських іграх,  запекло змагалися за кожне очко.  Здобувши перемогу з рахунком 5:6,  збірна Маловисківської ОТГ  передала естафету команді з м. Кропивницький.  Гравці вміло відповідали на питання, але, на жаль, їм не вдалося здолати глядачів.  Третьою за звання найрозумніших боролась збірна команда м. Знам’янки, яку вміло вела до перемоги капітан команди  Оксана Войчишина.  Затамувавши подих, кожен присутній у залі чекав відповіді на кожне питання.  Перші чотири очка команда програла авторам питань, але потім стрімко набрала обертів у грі і вирівняла рахунок. Вирішальним виявилося питання про гру в казино в Пекіні (при рахунку 5:5), на яке команда м. Знам’янки не дала вірну відповідь, тож і програла, віддавши мудру сову гостям з Маловисківської ОТГ.

Капітан переможців міжміської дуелі інтелектів  Леонід Жовтило поділився враженнями від гри:


«Усі члени нашої команди почуваються відмінно від тієї атмосфери, яка була на грі, незалежно від того чи ми виграли,  чи програли. Я вважаю, що коли люди грають в інтелектуальні ігри, то грає розум і виграють усі ті, хто був  присутнім. У нас сьогодні були дуже гідні суперники. Нам сподобалася їх гра. Наша команда існує давно, але тривалий час не грала. Саме сьогодні у нас виникла ідея того, що треба схожі ігри провести у Маловисківській ОТГ. Вважаю, що в деякій мірі наш досвід допоміг нам здобути перемогу.»


Тож, вчора головний приз інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?» поїхав до Маловисківської ОТГ.  Наприкінці гри усі учасники отримали солодкі призи, а голова ЗМГО «ФРІ» Крістіна Зайченко нагородила подяками усіх тих, хто   доклав зусиль до організації гри: Сергія Філіпенка, Юрія Гребенюка, Наталію Леонову, Олену Соболь, магазин «Твое» та інших.

Ольга Полякова

Фото  Тетяни  Захарчук 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges