komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

Марина Беденко: «Я думаю, що у майбутньому я стану істориком»

13.02.2018

Вже неодноразово видання KOMORA.INFO розповідало про успіхи учнів закладу освіти №1 ім. Т. Шевченка у Знам’янці. Та цього року окремі учні просто вражають своїми досягненнями. Серед них і Марина Беденко, володарка першого місця третього обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з історії. 

  • Працездатність і бажання вчити історію і любити історію – то основи успіху дітей, – говорить директор закладу освіти №1 ім. Т. Шевченка, вчитель історії Наталія Солонько. – Діти працюють додатково, окрім підручника вони займаються пошуковою діяльністю, готують проекти. Наприклад, ми вчили період Гетьманщини, Визвольну війну – це все проходило через деталі та нюанси на які учні звертають увагу. Уроків історії в розкладі замало для того, щоб підготуватись до обласної олімпіади треба займатись тільки додатково.

Про своє заглиблення  в історію дев’ятикласниця Марина Беденко говорить, що полюбляє шукати цікаві факти: « Востаннє я читала про Миколу Костомарова. Коли я була на олімпіаді, мені здавалося, що у мене не буде ніякого місця, я хвилювалась. Втім, я ретельно готувалась і повторила теми з історії навіть з 6-7 класів,  у цей час я  ще не дуже захоплювалась історією. Я думаю, що надалі моя професій буде пов’язана з історією, бо зараз це предмет, яким я займаюсь дуже грунтовно.»

Оксана Войчишина

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges