komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

У День закоханих на Кіровоградщині планують одружитися більше 40 пар

14.02.2018

14 лютого у Кіровоградській області мають намір офіційно зареєструвати свої стосунки 45 пар. 

Згідно офіційних даних, більшість наречених завчасно подали заяви на державну реєстрацію стосунків, щоб одружитися безпосередньо в День закоханих. Відтак за звичайною процедурою цього року одружаться 39 пар, за пришвидшеною у рамках проекту «Шлюб за добу» – 6 пар.

«Фактична кількість бажаючих одружитися 14 лютого ще може зрости, адже всі ті, хто не встиг завчасно подати заяву на державну реєстрацію шлюбу, поки мають можливість зареєструвати стосунки за пришвидшеною процедурою на території Кропивницького та Олександрії», – відзначив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул.

Нагадаємо, у середу, 14 лютого, відділи ДРАЦС у Кропивницькому, Світловодську, Олександрії та Знам’янці долучаться до всеукраїнської акції «Кохання поза часом», ініційованої Мін’юстом, і працюватимуть у продовженому режимі з 08:00 до 24:00. Завдяки цьому всі бажаючі зможуть подати заяву на державну реєстрацію шлюбу, урочисто заручитися, одружитися чи провести обряд ювілейного весілля у будь-який зручний для них момент.

 За матеріалами Кіровоградської обласної юстиції

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges