komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

НА КІРОВОГРАДЩИНІ АКТИВНО ТРИВАЄ ЛІКВІДАЦІЇ ВИБОЇН НА ДОРОГАХ ЗАГАЛЬНОГО КОРИСТУВАННЯ

15.04.2018

З початку квітня філії ДП «Кіровоградський облавтодор» працюють на ліквідації деформацій покриття гарячим асфальтобетоном. До настання сприятливих погодних умов ремонтували найбільш аварійні ділянки холодною асфальтобетонною сумішшю.


«Так званий ямковий ремонт ми проводимо для того, аби забезпечити безаварійний проїзд транспорту», - пояснює начальник відділу експлуатації САД Олексій Донченко. – «На жаль, це вимушений захід, яким ми багато років поспіль намагаємося врятувати мережу доріг, за що постійно чуємо нарікання водіїв. Втім, в умовах недостатнього та нестабільного фінансування тільки таким чином ми підтримуємо існуючу мережу в нормальному проїзному стані. Зараз у нас проходить весняне комісійне обстеження, ми бачимо де найскладніша ситуація і зараз вишукуємо шляхи вирішення найпроблемніших питань, щоб зробити максимум роботи на ті кошти, які передбачені для цього виду робіт.»


За інформацією філій Облавтодору, з початку року вже полагодили 19660 квадратних метрів дорожнього покриття, з яких 17016 на дорогах з індексами М, Н та Р. Холодним асфальтобетоном відремонтували 2782 м² вибоїн, гарячим – 11871 м², методом просочення – 1417 та іншими сумішами полагодили 3590 квадратних метрів дорожнього покриття.

Протягом звітного робочого тижня, з 6 по 12 квітня включно, ямковість на дорогах Кіровоградської області скоротилася на 8506 м², які залагоджували гарячою асфальтобетонною сумішшю власного виробництва заводів Облавтодору.

Бригади інтенсивно працювали на чотирьох державних дорогах – М12 Стрий-Тернопіль-Кропивницький-Знам’янка (3 900 м²), М-13 Кропивницький-Платонове (325 м²), М-22 Полтава-Олександрія (1 854 м²) та Н-14 Олександрівка-Кропивницький-Миколаїв (1 894 м²).

Нагадаємо, аварійна ліквідації вибоїн та інших деформацій покриття виконується за рахунок коштів державного бюджету на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області.

 

Прес-служба САД у Кіровоградській області

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges