komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Грошi

ДЕ ГРОШІ? ЧИ МОЖЛИВЕ ПОВЕРНЕННЯ КОШТІВ ЗА ГАЗОПОСТАЧАННЯ ЧЕРЕЗ БАНК? (ЧАСТИНА II)

18.12.2018

Ситуація зі зміною газопостачальника  в області набирає обертів. Наше видання опитало громаду міста та району щодо інформування їх з даного питання.

Для анкетування було запропоновано три питання:

 

  • Чи знали Ви, що з 1 грудня 2018 року маєте сплачувати за використаний газ за новими реквізитами?
  • Чи отримали Ви бланк заяви-приєднання? 
  • Чи сплатили Ви за газ за листопад за старими реквізитами?

 

Як показали результати опитування (всього відгукнулось 140 осіб) 76, 3 відсотки із залучених до анкетування не знали, що мають сплачувати за газ за новими реквізитами. Заяву-приєднання  отримали лише 24, 7 відсотків, але не знали що з нею робити – 15, 8 відсотків опитаних. Заяву-приєднання не отримали – 76, 3 відсотки респондентів. Майже сорок відсотків громадян (як свідчить анкетування) на сьогодні не знають, як повернути кошти, що сплатили за старими реквізитами за газопостачання.  До уваги читачів результати опитування:

Ситуацію з поверненням коштів та інформуванням громади ми описували у наших попередніх матеріалах - https://komora.info/groshi/4994-de-groshi-abo-yak-gromada-ne-znae-pro-zminu-vlasnika-gazopostachannya. За інформацією начальника Знам’янського управління з експлуатації газового господарства Олега  Казмірчука кошти можна повернути через банк, не звертаючись до абонентського відділу.

Яка ситуація насправді? Героїня нашого попереднього матеріалу  - Олена, після поради посадовця, попрямувала у банк:

«Я платила через  сервіс Приват24, тому попрямувала до «ПриватБанку». Там мені відповіли, що повернути кошти через банк – неможливо. Треба звертатися у абонентський відділ».

Інше наша читачка опинилася у такій же ситуації, але вона  обслуговується у «Мегабанку». Ситуацію коментує керуюча відділення «Знам’янське ПАТ «Мегабанк»    Ольга Мєшкова:

«Повернути кошти за газопостачання, які були направлені за старими реквізитами  компанії-газопостачальника у банку – неможливо. Оскільки організація-отримувач коштів повинна повернути їх на спеціальний рахунок банку. При їх наявності там, за заявою  клієнта банку, ми зможемо направити їх за новими реквізитами. У іншому разі (просто за заявою платника) - це зробити неможливо».

Станом на 17 грудня 2018 року за інформацією начальника Знам’янського управління з експлуатації газового господарства Олега  Казмірчука абонентський відділ у нашому місті не працює.

Як повернути кошти громаді – не відомо!

Далі буде

Ольга Полякова

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges