komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Люди

ЛЮБОВ ДО СПІВУ ДОПОМАГАЄ ПІДКОРЮВАТИ НОВІ ВЕРШИНИ

19.12.2018

Знам’янчанка  Дар’я Капінос закохана у музику змалечку. Дівчина відвідувала музичну школу, а згодом і заспівала. Сьогодні Дар’я повернулася із сусідньої нам країни – Польщі, де у місті Слупськ продовжила «відточувати» свої музичні таланти. Спеціально для KOMORA .INFO юна співачка поділилася своєю історією:

 

  • З чого почалась Ваша творчість?
  • Це було у першому класі,  і я співала пісню «Детство, детство, ты куда ушло?». Тоді я ще не навчалася у музичній школі, а мені просто подобалося співати, от я й вирішила показати свій музичний талант  на шкільній сцені. Коли я співала, то відчувала страх і в той же час - радість перебування на сцені. Можна сказати, що моє відчуття межувало з хвилюванням, але було приємним.
  • Що передувало Вашому  першому виходу на сцену?
  • Я брала у мами лак для волосся, у спеціальній пляшечці, що нагадувала мікрофон,  і співала. А потім батьки у сьомому класі відправили мене навчатися до музичної школи, де я вже з викладачем почала займатися академічному вокалу як сольно, так і в колективах.  Там ми виконували різні пісні -  народні, естрадні.
  • У Вас була мрія заспівати якусь особливу пісню?

 

  • Я люблю усі пісні і більшість тих, які мені подобаються, можу виконувати зі сцени. У музичній школі був інший стиль виконання. Зараз я навчаюся у м. Кропивницький, вивчаю музику у Центральноукраїнському університеті ім.  В. Винниченка, тому не маю багато часу розвивати свій репертуар, але маю багато вивчених пісень. Брала участь і у міському конкурсі караоке, на жаль, не посіла жодного місця, але отримала велике задоволення від участі. Окрім того, мене запросили виступити на гала-концерті. Від цього конкурсу я отримала гарний досвід і зрозуміла, куди мені йти, тобто до яких цілей.

Зараз Дар’я вивчає музику, але не полишає  мрії співати на великій сцені. Дівчина має велику кількість нагород, наприклад, Диплом лауреата І-го ступеню третього всеукраїнського конкурсу «Сходинки до майстерності», «Золотий голос школи» та інші. Дар’я вважає, що у кожному музичному творі треба розкрити свою душу і саме тоді слухачі будуть його сприймати  та відчувати. За декілька років дівчина закінчить університет та вже у якості викладача передаватиме свої таланти юним співакам.

Ольга Полякова

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges