komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Тихо підкрадається весна…

19.02.2019

Щороку у теплицях Богданівського лісгоспу весна прокрадається першими первоцвітами. Їх подих і краса стають прикрасами березневого свята. 

Ніжні листочки та пелюстки квітів: тюльпани у зеленкуватих відтінках ще не показали свої голівки, а гіацинти дарують перші тендітні кульки суцвіть.

Господарює у теплиці інженер Чорноліського лісгоспу Олена Кирпа: «На весну ми висадили у горщики 250 гіацинтів та 1500 тюльпанів.  Матимемо 4 сорти гіацинтів (два відтінки рожевого, блакитного та фіолетового) та 3 кольори тюльпанів (білі, жовті та рожеві). Цінова політика залишається незмінною, які минулого року. Всю цю красу будемо реалізувати через магазин на території лісгоспу «Лісовичок».

На втіху усіх гостей теплиці вже вкотре заквітає бананове дерево. Побачити цвіт такого рідкісного фрукту у наших краях можливо, напевно, тільки отак в теплиці. Минулорічний врожай склав 8 шт. , найбільша банча була вагою 7,2 кг.

 Підготувала Оксана Войчишина

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges