komora.info
                                                       komora.info

інформаційний сайт знам'янщини

                                                      

                   

Події

Відбулася Школа дівчаток-лідерок у Знам’янці

20.11.2019

Вчора, у Знам’янці, у залі міської ради Олександра Гвоздик, учасниця Всеукраїнського проекту Girl2Leader Ukraine організувала Школу дівчаток-лідерок. Близько 20 дівчат взяли участь у заході і ділились своїми думками та поглядами на життя підлітків. 

  Програма школи передбачала знайомство з жінками Знам’янки, які розповіли про свій професійний та життєвий досвід, серед них : начальник відділу забезпечення діяльності міської ради Наталія Біліченко  Василівна; начальник відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Руслана Ладожинська ; начальник Знам’янського МРВ філії ДУ «Центр пробації» в Кіровоградській області Марина Марула, редактор інтернет-видання "Komora.info " Оксана Войчишина.

Цікавим і дуже щирим видалось спілкування під час гри, коли присутні мали змогу уявити себе у  ролі посадовця, підприємця, громадського активіста і розповісти не тільки про свої думки, а й про конкретні дії, відповідно до займаної посади. 

Із багатьох думок діти побажали, якби вони були посадовцями чи директорами шкіл, щоб у закладах освіти були кімнати відпочинку для дітей, з шафами, а ще учні мріють про шкільний автобус, який привозитиме і відвозитиме учнів до школи і додому. Відмітили учасники школи, що є потреби об’єднувати молодь міста за інтересами, особливо у спортивному напрямку. У Знам’янці чимало майданчиків для дітей і майже немає – для підлітків.

У другій половині заходу, усі присутні прослухали цікаві лекції від запрошених спікерів на теми: «Стереотипи» від організатора заходу Олександри Гвоздик, «Позитивний імідж» від громадського діяча, колишньої голови Знам’янського міського ВП «ВМГО» «ФРІ» Зайченко Крістіни; «Лідерство» від члена Знам’янського міського ВП «ВМГО» «ФРІ» Домбровської Анастасії.

Підготувала Оксана Войчишина

 

 

Загальний рейтинг (0)

0 из 5 звезд

Залишити коментар як гість

Вкладення

Оцінити статтю :
0 Character restriction
Your text should be more than 20 characters
  • Коментарі не знайдено
Комора

Новини Знам'янщини

Форма обратной связи

Ваше ім'я
Ваш email
Ваш телефон
Повідомлення

Ми в соціальних мережах

"Сайт створено за підтримки багатьох партнерів і друзів, у тому числі - програми "Активні Громадяни" Британської Ради в Україні". (с) 2016. Made by Oranges